0
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 27220 24494 & 496 | Δευ-Παρ: 10:00-18:00 Σαβ: 10:00-15:00

Όροι Χρήσης

Ο πελάτης της koniarisshoes.gr είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει διαβάσει και έχει αποδεχθεί τους όρους χρήσης όπως αυτοί ισχύουν. Το ηλεκτρονικό κατάστημα koniarisshoes.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί τους κάτωθι όρους οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Κάθε αλλαγή ισχύει αυτόματα με την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα αυτή.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στη περίπτωση που το προϊόν το οποίο παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά η μέσω email ώστε να σας ενημερώσουμε για το πιθανό χρόνο παράδοσης του. Οποιοδήποτε τυπογραφικό λάθος ή παράλειψη θα διορθώνετε από την εταιρεία χωρίς καμία άλλη υποχρέωση εκ μέρους της.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα koniarisshoes.gr χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία ή δεδομένο όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα koniarisshoes.gr χρησιμοποιούνται για την διεκπεραίωση κάποιας παραγγελίας σας καθώς και για την επεξεργασία τυχόν μελλοντικών αιτημάτων σας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα koniarisshoes.gr τηρούνται γενικότερα για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και για τους σκοπούς αυτούς, δηλώνοντάς τα σε εμάς, δίνετε τη συναίνεσή σας για την αποθήκευση και επεξεργασία τους.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες αρχές). Το ηλεκτρονικό κατάστημα koniarisshoes.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του koniarisshoes.gr.

Οι πελάτες του koniarisshoes.gr έχουν δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχουν δώσει και να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.koniarisshoes.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή δεν θα επιδεικνύουν μέσω αυτού οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραβιάζει την νομοθεσία.

Οι χρήστες του www.koniarisshoes.gr οι οποίοι είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες αγοράς εάν παρόλα αυτά προβούν σε αγορά η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Οι αναφορές από την ιστοσελίδα του koniarisshoes.gr σε δικτυακούς τόπους τρίτων παρέχονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση του χρήστη. Η koniarisshoes.gr δεν είναι υπεύθυνη για τις ιστοσελίδες αυτές ή το περιεχόμενό τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ατομική επιχείρηση της Λεωτσάκου Αγγελικής δεν παρέχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα και ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της. O χρήστης είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση της ακρίβειας, την τιμή, τους όρους, την πληρότητα και την χρησιμότητα των πληροφοριών.

Η Λεωτσάκου Αγγελική ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και για τη μη ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων. Η επιχείρηση ευθύνεται σε κάθε περίπτωση μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι πνευματική ιδιοκτησία της Λεωτσάκου Αγγελικής. Τα δε σήματα, διακριτικά γνωρίσματα τόσο της Λεωτσάκου Αγγελικής όσο και των προμηθευτών της ή των συνεργαζόμενων με αυτή εταιρειών που εμφανίζονται στην εν λόγω ιστοσελίδα, αποτελούν πνευματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα σύμφωνα τόσο με την ελληνική όσο και με τη διεθνή νομοθεσία και η όποια παραβίαση αυτών συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, της τροποποίησης, της διανομής, της μετάδοσης, της αναδημοσίευσης, της επίδειξης, ή της απόδοσης του περιεχομένου τους, είναι αυστηρά απαγορευμένη και επισύρει κυρώσεις.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κατά την αγορά και μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας. Οποιαδήποτε ολοκληρωμένη παραγγελία από τον πελάτη λαμβάνει αυτόματα έναν επίσημο αριθμό και την επιβεβαίωση ότι έχει καταχωρηθεί.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην εκπληρώσει μια παραγγελία, αν τα δεδομένα του πελάτη δεν είναι έγκυρα ή αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας.

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός μίας εργάσιμης ημέρας. Εάν η παραγγελία γίνεται σε αργία, η επιβεβαίωση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο εκάστοτε νόμιμος ΦΠΑ. Οι τιμές ισχύουν ως είναι και για όσον καιρό είναι αναρτημένες στον παρόντα ιστότοπο. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τις μεταβάλει ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τροποποιώντας τις σχετικές αναρτήσεις. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής, το οποίο περιγράφεται κατωτέρω. Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, εάν υπάρχουν τέτοια) επιβεβαιώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.