ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας αποτελείται απο μια δυναμική ομάδα που καθημερινά εργάζεται με πάθος και σεβασμό απέναντι σε πελάτες και συνεργάτες και βρισκομαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέου ανθρώπινου δυναμικού με αξίες, ήθος και φιλοδοξίες. Εάν θεωρείτε πως είστε δυναμικοί, με πάθος για εργασία, και έχετε κίνητρο να διακριθείτε και να συνεισφέρετε ενεργά στην επίτευξη των στόχων της Εταιρείας μας θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δημοδιεύσεις αγγελιών για θέσεις που είναι άμεσα διαθέσιμες αλλά είμαστε παντα ανοιχτοί σε γνωριμίες με νέα άτομα που θεωρούν οτι μπορούν να ανταποκριθούν με ωριμότητα και συνέπεια στις απαιτήσεις ενός διαρκώς εναλλασσόμενου και απαιτητικού περιβάλλοντος εργασίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Αναζητάμε για άμεση πρόσληψη άτομα με ενθουσιασμό, κίνητρο και σύγχρονη επαγγελματική αντίληψη για να ενταχθούν σε ένα δημιουργικό περιβάλλον εργασίας στο e-shop και τα καταστήματά μας! Η σταθερή και η αποδοτική εταιρική ανάπτυξη στον τομέα της μόδας και της εξυπηρέτησης πελατών είναι απόλυτα εξαρτημένη από την ποιοτική εξυπηρέτηση!
Δείτε παρακάτω την θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει και αποστείλετε το βιογραφικό σας με πρόσφατη φωτογραφία στο koniarisshoes.hr@gmail.com .

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Back to Top